Україна в лютому імпортувала газ в середньому по 328 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна в лютому імпортувала газ в середньому по 328 доларів

Енергетика
248
Середня митна вартість імпортованого в Україну газу в лютому 2015 склала 328 дол. за тисячу кубометрів, або 8473 грн. Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі з посиланням на дані Державної фіскальної служби.
Відповідні дані були отримані в результаті аналізу періодичних митних декларацій, оформляються при транспортуванні блакитного палива на територію України.
Як повідомлялося, за словами прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, тристоронні переговори з питання поставок російського газу в Україну в «літній» період – з 1 квітня 2015 року – пройдуть 20 березня в форматі «Україна – ЄС – Росія».
Раніше глава уряду зазначав, що Україна готова до переговорів з Євросоюзом і Росією щодо нового договору про постачання газу в Україну з квітня 2015 року, проте умови підписання такого документа залишаються предметом обговорення, в тому числі в Стокгольмському арбітражі. При цьому Яценюк нагадав, що питання боргів за газ, яке є однією з умов переговорів, також має бути вирішено в Стокгольмському арбітражі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас