Кабмін вибрав тимчасових керівників Держфінінспекції та Південно-Західної залізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін вибрав тимчасових керівників Держфінінспекції та Південно-Західної залізниці

Казна та Політика
464
Кабінет міністрів України призначив тимчасово виконуючих обов’язки керівників Державної фінансової інспекції та Південно-Західної залізниці. Відповідні розпорядження оприлюднені урядом.
Раніше діючі керівники цих відомств були відсторонені від роботи у зв’язку з проведенням службових розслідувань, ініційованих особисто прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком.
За розпорядженням уряду, обов’язки глави Держфінінспекції покладені на Михайла Дибу, який обіймав посаду заступника голови відомства, а обов’язки голови ПЗЗ – на Володимира Тягульського – директора з інфраструктури Держадміністрації залізничного транспорту.
Як повідомлялося, на початку березня Кабінет міністрів України в рамках боротьби з проявами корупції та перевірки роботи органів виконавчої влади ініціював проведення службового розслідування стосовно керівництва Державної фінансової інспекції, а також відсторонення керівництва відомства від виконання своїх обов’язків. Керівництву відомства поставили в провину три пункти – необ’єктивність проведення фінансової перевірки концерну «Антонов», зловживання аудиторів фінансової інспекції під час проведення аудиту держкомпаній і відсутність дієвого контролю за державним майном та державними коштами, який повинен був здійснюватися Держфінінспекцією.
Також Кабінет міністрів України усунув Олексія Кривопішина від виконання обов’язків начальника Південно-Західної залізниці та ініціював проведення службового розслідування стосовно керівництва магістралі.
Також прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив провести глибоке розслідування відносно діяльності керівництва Державної фіскальної служби з тим, щоб за його результатами вжити необхідних кадрові рішення по всій вертикалі управління відомством.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас