Аваков пообіцяв нову патрульну поліцію в усіх містах-мільйонниках до кінця 2015 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков пообіцяв нову патрульну поліцію в усіх містах-мільйонниках до кінця 2015 року

Казна та Політика
592
До кінця поточного року у всіх містах-мільйонниках України працюватиме патрульна служба, обіцяє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
Глава МВС в ході засідання Кабінету міністрів у середу повідомив про перші результати процесу реформування української міліції. Зокрема, за його словами, вже в середині червня новостворена патрульна служба, майбутні співробітники якої проходять зараз підготовку, запрацює в столиці.
А.Аваков розповів, що було отримано 33 тисяч анкет від охочих стати співробітниками нової патрульної служби, середній вік претендентів – від 21 до 35 років, 35% з охочих бути патрульними – жінки. При чому, за словами А.Авакова, співробітників міліції, у тому числі ДАІ, серед них дуже мало.
“Мова йде про системні зміни, а не зміни тільки в Києві. Ми почнемо прийом заявок на патрульну поліцію в Одесі в квітні. У червні ми повинні запустити патрульну службу в Києві. Влітку почнемо приймати заявки (на навчання) і запустимо процес в Дніпропетровську, Львові та Харкові. У серпні – перша дата патруля в Одесі, і далі до кінця року всі міста-мільйонники країни будуть покриті нової патрульною службою “, – підкреслив глава МВС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас