«Аваль» прокредитував «Кролевецький комбінат хлібопродуктів» в сумі 5 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Аваль» прокредитував «Кролевецький комбінат хлібопродуктів» в сумі 5 млн. грн.

Кредит&Депозит
366
Банк «Аваль» прокредитував дочірнє підприємство державної акціонерної компанії «Хліб України» «Кролевецький комбінат хлібопродуктів» (Сумська обл., м.Кролевець, вул. Андріївська, 10) в сумі 5 млн. грн., повідомила прес-служба банку з посиланням на начальника управління кредитного аналізу Дмитра ОЛІЙНИКА.
За його словами, кредит Кролевецькому комбінату хлібопродуктів надано строком на один рік на поповнення обігових коштів.
Як повідомив Д.ОЛІЙНИК, Кролевецький КХП є клієнтом банку «Аваль» з березня 1999 року. За його інформацією, ДАК «Хліб України» «Кролевецький комбінат хлібопродуктів» було створено у листопаді 1997 року шляхом реорганізації державного підприємства «Кролевецький комбінат хлібопродуктів», введеного в експлуатацію у 1987 році. До складу Кролевецького КХП входить комплекс виробничих та додаткових споруд для зберігання зерна, виробництва борошна та комбікормів. Основна з них — елеватор ємністю 54 тис. т. для зберігання зерна, млинзавод потужністю 500 тонн зерна на добу та комбікормовий завод потужністю 250 тонн комбікормів на добу.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас