Мінсоцполітики призначив нового голову Держслужби зайнятості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики призначив нового голову Держслужби зайнятості

Казна та Політика
381
Директором Державного центру зайнятості призначений Ярослав Кашуба. Про це під час розширеної селекторної наради Державної служби зайнятості повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко, повідомили в прес-службі Мінсоцполітики.
Серед головних завдань, які стоять на порядку денному Держслужби зайнятості, Розенко назвав зміну підходів до роботи у службі зайнятості, впровадження нових механізмів і форм роботи з людьми, адекватних викликам сучасності.
“Всі повинні зрозуміти, що прийшов не просто новий керівник, а змінилися підходи до роботи з людьми. Часу на “розкачку” немає – реформування системи зайнятості має розпочатися вже сьогодні”, – заявив міністр.
“Державна служба зайнятості повинна стати дійсно службою зайнятості, а не службою по безробіттю, яка просто роздає гроші з каси – для цього не потрібна вертикаль з десятків тисяч людей і шикарних палаців праці, які побудовані по всій країні”, – підкреслив Розенко.
Як повідомлялося, 20 лютого міністр соцполітики заявив про звільнення Юрія Харченка з посади директора Державного центру зайнятості за нездатність протягом року працевлаштувати переселенців і за неефективне використання державних коштів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас