Народні депутати сформували склад комісії з приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народні депутати сформували склад комісії з приватизації

Казна та Політика
187
Верховна Рада України сформувала склад спеціальної контрольної комісії з питань приватизації. Відповідну постанову підтримали 240 народних депутатів на засіданні в п’ятницю.
Головою комісії призначений позафракційний народний депутат Борис Філатов, його перший заступник – нардеп від фракції “Народний фронт” Ігор Лапін (колишній командир роти в “Айдарі”), заступником став народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” Павло Різаненко, а секретарем – нардеп від цієї ж фракції Костянтин Усов. Усього до складу комісії увійшли 15 народних депутатів.
“Вперше за історію Верховної Ради, за всі вісім скликань, дотримана норма закону про чисельний склад в 15 осіб. Це дозволить ефективно працювати, зібрати кворум і реально, а не на словах, контролювати процеси приватизації в країні. Особлива подяка всім колегам і особисто Володимиру Гройсману, що зумів забезпечити прийняття рішення “, – написав у Facebook Борис Філатов.
Нагадаємо, 11 лютого забракло 8 голосів, щоб проголосувати за склад комісії. Тоді Філатов звинуватив у зриві голосування Юрія Луценка, який викреслив кандидатуру свого однопартійця Павла Різаненка навпроти посади першого заступника спецкомісії. Пропонувалося заступником голови комісії призначити Павла Унгуряна з Народного фронту.
Члени Комісії: Вікторія Войціцька (Самопоміч), Тетяна Донець (Народний фронт), Олексій Кириченко (Радикальна партії Ляшка), Ігор Луценко (“Батьківщина”), Олександр Дубінін, Аркадій Корнацький, Геннадій Чекіта (Блок Петра Порошенка), Степан Івахів (група “Воля народу”), Антон Кіссе (група “Економічний розвиток”), Олександр Нечаєв (Опозиційний блок).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас