Нова програма МВФ відкриє для України допомогу інших організацій, довівши загальну суму фінансування до $25 млрд - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова програма МВФ відкриє для України допомогу інших організацій, довівши загальну суму фінансування до $25 млрд - Яценюк

Кредит&Депозит
1373
Влада України успішно завершили переговори з місією Міжнародного валютного фонду (МВФ) про нову чотирирічної програмою розширеного фінансування (Extended Fund Facility, EFF) на суму близько $17,5 млрд, повідомив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.
“Переговори завершені, чекаємо формального рішення ради директорів МВФ”, – сказав він на прес-конференції в Києві в четвер.
А.Яценюк підкреслив, що нова програма відкриє для України допомогу інших міжнародних організацій і партнерів, довівши загальну суму фінансування до $25 млрд.
“Ми звертаємося до МВФ з проханням затвердити радою директорів чотирирічну програму співпраці з Україною EFF, яка загалом дозволить Україні протягом чотирьох років додатково отримати у вигляді фінансової допомоги близько $25 млрд, з яких $17,5 млрд – це кошти, які МВФ дасть Україні на стабілізацію фінансової ситуації “, – сказав глава українського уряду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас