Єврокомісія планує проект моніторингу реформ в Україні - АП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єврокомісія планує проект моніторингу реформ в Україні - АП

Казна та Політика
275
Єврокомісія спільно з українським урядом має намір реалізувати проект моніторингу успішності імплементації реформ та виконанню Угоди про асоціацію ЄС з Україною.
Про це заявив заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків на прес-конференції в Києві.
“Підхід моніторингу дасть можливість розуміти, що відбувається з кожною конкретною реформою, які завдання стоять перед кожною командою, визначити відповідального, визначити керівника робочої групи”, – сказав Шимків.
За словами заступника глави АП, концепція проекту моніторингу буде представлена в п’ятницю, 13 лютого, на черговому засіданні Національної ради з питань реформ.
Також Шимків зазначив, що відбір претендентів на посаду глави проектного офісу реформ, створення якого проводиться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, завершиться 20 лютого.
“9 лютого закінчився прийом заявок на конкурс (по відбору. – Ред.) керівника проектного офісу реформ. Ми отримали більше 70 заявок на участь”, – сказав заступник глави АП.
За словами заступника глави АП, проектний офіс реформ не є урядовою структурою і має статус консультативного органу, повноваження якого не перетинатимуться з повноваженнями міністерств.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас