Порошенко пригрозив Майданом противникам скасування недоторканності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко пригрозив Майданом противникам скасування недоторканності

Казна та Політика
1764
Президент Петро Порошенко вимагає від Верховної Ради прийняти законопроект про скасування депутатської недоторканності і обмеження недоторканності суддів.
“Я вважаю, що це голосування є і буде принциповим, такий собі лакмусовий папірець – хто не проголосує за обмеження депутатської та суддівської недоторканності, прошу на Майдан і кожному пояснити, яким чином ми збираємося далі жити, коли у нас зберігається ціла каста недоторканних”, – сказав він на засіданні Нацради реформ.
Порошенко відкинув позицію частини депутатів про те, що скасовувати депутатську недоторканність потрібно тільки разом з президентською.
“Упевнений, що забалакати скасування безкарності депутатів вимогами скасувати недоторканність Президента та іншими не вийде. Будь ласка, готуйте закон про порядок імпічменту, якщо такий документ потрібний, або інші речі, які треба міняти в Конституції. Але не треба чекати зняття депутатської недоторканності, посилаючись на ті чи інші причини. Сьогодні суспільство вимагає абсолютно рішучих кроків від всієї нашої команди”, – сказав він.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас