США готові фінансово допомагати Україні, але лише в разі проведення державою реальних реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США готові фінансово допомагати Україні, але лише в разі проведення державою реальних реформ

Кредит&Депозит
1588
США готові фінансово допомагати Україні у разі проведення державою реальних реформ.
Про це сказав посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.
“Що стосується макрофінансової допомоги і інвестицій, то тут все, в першу чергу, залежить від дій України, все залежить від послідовного розвитку в питаннях реформ, про прихильність яким заявляють і Президент Петро Порошенко, і прем’єр-міністр Арсеній Яценюк”, – повідомив він .
За словами посла, це реформи, покликані викорінити корупцію, яка була справжньою раковою пухлиною на тілі української економіки, реформи, які повинні усунути величезні проблеми в енергетичному секторі, де існують невиправдані субсидії.
“І якщо український уряд продовжуватиме курс реальних реформ, а не тільки “для проформи” і не тільки “косметичних змін”, то я впевнений, що тоді і США, і наші союзники зроблять все, щоб реально допомогти Україні в цій справі”, – підкреслив він.
Пайетт додав, що якщо реформи будуть давати результати, американський бізнес, американські компанії будуть інвестувати в Україну свій капітал у значних обсягах, оскільки бачать в країні великий потенціал.
Зокрема це, за словами посла, і родючі землі, і трудові ресурси, і природні ресурси.
Як повідомляло агентство, Пайетт заявив про намір американських компаній Cargill, ADM і John Deere інвестувати в економіку України.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас