Union Standard Bank запустив новий сервіс щодо повідомлення клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Union Standard Bank запустив новий сервіс щодо повідомлення клієнтів

296
Union Standard Bank повідомляє про новий SMS-сервіс для нотифікації клієнтів. Тепер всі клієнти, які скористалися овердрафтом в рамках своїх карткових пакетів, будуть отримувати SMS-повідомлення за 3 дні до закінчення пільгового періоду. Користувач послугою матиме можливість прийняти рішення, чи може він погасити заборгованість ще в безвідсотковому періоді або зробить це пізніше зі сплатою відсотків. Крім того, SMS-повідомлення містить у собі інформацію про транзакцію, за якою закінчується такий період, і датою його закінчення.
Нагадуємо, що пільговий період на безготівкові операції складає 25 днів від дати здійснення кожної транзакції, що є прозорою, простою і зрозумілою клієнтові умовою. При умові регулярного поповнення карти це дозволяє користуватися овердрафтом від Union Standard Bank без додаткових витрат.
«Наш Банк впевнений, що завдання інформування клієнта – це не тільки подача інформації за фактом здійснення списання або поповнення, а й допомога клієнту в прийнятті рішення. Рішення про термін повернення овердрафту та про те, чи готовий клієнт платити за його використання, повинен прийняти клієнт. Але, звичайно ж, він не веде облік дня, коли була здійснена кожна транзакція. Банк допомагає йому, нагадуючи про термін дії пільгового періоду. А далі клієнт приймає рішення і дійсно управляє своїми витратами. SMS про закінчення пільгового періоду – це перший крок у втіленні нової системи сповіщення та нової системи роботи з таким фінансовим радником як наш Банк», – зазначила Ольга Гулькова, Заступник Голови Правління Union Standard Bank.
Довідка про банк:
Union Standard Bank на ринку України працює з 1994 року. Банк є дійсним членом і учасником наступних установ:
• зареєстрований учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 22 листопада 2000 року (свідоцтво № 167 від 4 лютого 2014р.);
• членом Українського бюро кредитних історій «УБКІ» та Міжнародного бюро кредитних історій «МБКІ»;
• агентом на здійснення грошових переказів міжнародної системи Avers і партнерів: Лідер, InterExpress, Money Exchange SA, Caspian Money Transfer (CMT), Золота Корона, GEO Intel Express, FASTER, а також – субагентом систем WESTERN UNION, MONEYGRAM;
• членом міжнародної системи SWIFT;
• асоційованим членом VISA International;
• учасником Міжбанківської інформаційно-дилінгової системи Ukrdealing;
• членом Асоціації Українських Банків.
Union Standard Bank належить до 4-й групи банків відповідно до класифікації НБУ за розмірами регулятивного капіталу та сукупних активів. Кількість відділень банку – понад 250. Статутний капітал Union Standard Bank становить 247,5 млн.грн, регулятивний – 329,4 млн.грн. Розмір активів банку станом на 01.01.2015 – 926,4 млн.грн. Ліцензія №208 от 06.12.2013 р., видана Національним банком України.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас