Голова Укртрансінспекції подав у відставку і критикує керівництво Мінінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Укртрансінспекції подав у відставку і критикує керівництво Мінінфраструктури

Казна та Політика
524
Глава Укртрансінспекції Валерій Черненко направив прем’єр-міністру Арсенію Яценюку заяву про відставку і різко розкритикував керівництво Мінінфраструктури та уряд за популізм, непрофесіоналізм і роботу в інтересах тіньового бізнесу.
“У зв’язку з реорганізацією інспекції, а також з призначенням на керівні посади Міністерства інфраструктури осіб, які не мають жодного уявлення про транспортну галузь, які є відвертими сепаратистами і корупціонерами, не вважаю можливим перебувати на посаді і прошу звільнити мене з 30 січня 2015 року”, – йдеться в заяві В.Черненко від 20 січня, копію якого він розмістив на своєму блозі в Facebook.
Він також розкритикував рішення про заборону перевірок та відправці у відпустку за свій рахунок понад 500 інспекторів з 675 службовців Укртрансінспекції, вважаючи, що воно прийняте в інтересах тіньового бізнесу. Глава відомства пояснив, що заборона перевірок звела нанівець план збереження автодоріг шляхом контролю за дотримання габаритно-вагових параметрів при вантажних перевезеннях, так як, згідно з інформацією з українських портів, за три місяці минулого року близько 124 тис. перевезень були виконані з грубим порушенням вагових параметрів.
“На жаль, нинішні керівники уряду займаються виключно популізмом, розмовами про євроінтеграцію і всі свої зусилля спрямовують на“осідлання“старих-нових схем”, – прокоментував у своєму блозі рішення піти з держслужби В.Черненко.
В.Черненко був призначений главою “Укртрансінспекції” розпорядженням Кабміну від 12 березня 2014 року, до цього був генеральним директором ТОВ “Васт-Транс” та входив до керівництва найбільшого об’єднання перевізників Асоціації міжнародних автоперевізників (АсМАП) України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас