90% рятувальної техніки потребує заміни - голова ДСНС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

90% рятувальної техніки потребує заміни - голова ДСНС

Казна та Політика
225
Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Бочковський з робочим візитом відвідав ПАТ “АвтоКрАЗ”, який розташований в Кременчуці Полтавської області та ознайомився з діяльністю підприємства і його продукцією. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.
Під час візиту С.Бочковський оглянув сучасні зразки автомобілів КрАЗ, які в подальшому можуть використовуватися Службою порятунку під час ліквідації надзвичайних ситуацій.
“Я дійсно приємно здивований тим, що техніка, яку я сьогодні побачив, відповідає високому європейському рівню і є конкурентоспроможною. Саме це і є для нас кращими перспективами для оновлення нашої аварійно-рятувальної техніки, яка так зараз необхідна рятувальній службі, особливо в такий непростий для країни час. Сьогодні ми спільно з представниками “АвтоКрАЗ” докладно обговорили всі питання, що стосуються створення універсального спецавтомобіля: багатофункціонального, зі змінними модулями, який крім аварійно-рятувальних робіт буде виконувати ще й гуманітарну місію”, – зазначив С.Бочковський.
За словами глави Служби, потреба ДСНС України в новій високоефективній спецтехніці зараз дуже актуальна. Адже зараз 90% наявної техніки фізично застаріла і потребує заміни. Саме тому, надалі керівництво ДСНС планує узгодити з вітчизняними виробниками можливості співпраці у виготовленні пожежної, аварійно-рятувальної та іншої спецтехніки.
“Нашими головними партнерами в сфері оновлення спецтехніки завжди були і будуть залишатися тільки вітчизняні виробники та вітчизняна техніка. Саме тому я з упевненістю можу сказати, що в майбутньому всі підрозділи ДСНС будуть оснащені нашою, українською, сучасною технікою”, – зазначив С.Бочковський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас