Яресько: Україні потрібно скоротити 20% працівників органів виконавчої влади та 3% працівників бюджетних установ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько: Україні потрібно скоротити 20% працівників органів виконавчої влади та 3% працівників бюджетних установ

Казна та Політика
1607
Необхідно на 20% скоротити кількість працівників органів виконавчої влади та на 3% працівників бюджетної сфери. Про це під час селекторної наради сказала міністр фінансів України Наталія Яресько.
“Спільно з Міністерством освіти, Міністерством охорони здоров’я, Міністерством культури та Міністерством соціальної політики (місцеві органи влади – ред.) У місячний термін повинні розробити конкретні заходи щодо безпосереднього удосконалення мережі бюджетних установ та внесення змін до нормативних актів в частині приведення галузевих нормативів, які застосовуються при здійсненні видатків на утримання соціально-культурних установ, у відповідність з фінансовими ресурсами місцевих бюджетів “, – зазначила вона.
Н.Яресько також зазначила, що необхідно дотримуватися суворої фінансово-бюджетної дисципліни.
У той же час вона підкреслила необхідність скорочення кількості працівників бюджетної сфери та органів виконавчої влади.
“Потрібно вживати заходів щодо скорочення на 3% чисельності працівників бюджетних установ та на 20% – працівників органів виконавчої влади”, – зазначила вона.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас