iPhone відзначив 8-й день народження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone відзначив 8-й день народження

Технології&Авто
2008
9 січня 2007 засновник Apple Стів Джобс представив світу новинку, яка повністю змінила світ. Тоді Джобс пообіцяв завоювати 1% глобального ринку мобільних пристроїв. За минулі роки Apple вдалося роздобути цілих 13%. Саме iPhone зробив революцію у світі гаджетів, а також вплинув на процес глобалізації. Крім того, багато предметів, без яких неможливо було уявити життя в XX столітті, пішли в минуле.
iPhone став для користувачів “міні-світом в кишені”. Гаджет замінив дорожні карти і навіть необхідність користуватися навігатором, фотокамерою, став інструментом для редагування знімків, користувачі отримали можливість миттєво публікувати їх на сторінках соціальних мереж. Він перетворився одночасно і в книгу для читання, ліхтарик, будильник, і в незамінного помічника в роботі, що дозволяє складати плани, створювати презентації, вести розрахунки в магазинах.
Комп’ютер, телефон і аксесуар вмістилися в одному невеликому апараті, виконаному з скла і анодованого алюмінію або пластику, став довгограючим хітом, мода на який не збирається йти на спад, поки компанія в силах пропонувати нові рішення. Представлені у вересні 2014 року моделі iPhone 6 і iPhone 6 Plus тільки за перші три дні продажів розійшлися тиражем в 10 млн екземплярів.
iPhone відзначив 8-й день народження
Після появи iPhone в тінь пішли такі знамениті бренди, як Nokia, Motorola, свої позиції здав і колись успішний BlackBerry. Змінилася і культура спілкування. Якщо раніше представити на званій вечері гостей з телефонами в руках було неможливо, то зараз рамки дозволеного істотно розширилися і присутні приділяють увагу не тільки один одному, але і віртуальним співрозмовникам, часто публікуючи в інтернеті все, що відбувається навколо. У соцмережах раз у раз з’являються докладні репортажі “з обіднього столу”, а також “Селфі”.
До даного моменту Apple випустила вже десять версій свого смартфона: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S і iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 і iPhone 6 Plus, кожен з яких виявився успішнішим будь-якого іншого мобільного пристрою на ринку.
Незважаючи на такий успіх, святкування восьмої річниці виходу iPhone компанія Apple скасувала, не пояснюючи причин.
За матеріалами:
Кіевскій ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас