В Україні зробили інвентаризацію 15% земель сільськогосподарського призначення держвласності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні зробили інвентаризацію 15% земель сільськогосподарського призначення держвласності

Казна та Політика
565
На сьогодні органи земельних ресурсів завершили роботи з інвентаризації 1,6 млн га земель сільськогосподарського призначення державної власності, що становить 15% від загальної площі таких земель (10,5 млн гектарів). Про це повідомили в прес-службі Держземагентства.
В результаті у Державному земельному кадастрі зареєстровано 92 тис. земельних ділянок загальною площею 1,6 млн гектарів.
На даний момент затверджено 92 тис. технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель. Вартість робіт склала 202,7 млн гривень.
Як повідомлялося раніше, для вироблення єдиних підходів щодо проведення інвентаризації земель Держземагентство України розробило Порядок проведення інвентаризації земель, який був затверджений постановою Кабінету Міністрів України. Зазначеним порядком встановлено вимоги до проведення інвентаризації земель, розроблені і надані виконавцям робіт механізм проведення інвентаризації земель. Зокрема, територіальним органам земельних ресурсів доручено відобразити на планово-картографічних матеріалах всі землі та земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. На сьогодні ця робота успішно виконана.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас