Прокуратура почала кримінальне провадження за неготовність до прибирання снігу в Миколаївській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура почала кримінальне провадження за неготовність до прибирання снігу в Миколаївській області

Казна та Політика
309
Прокуратура Миколаївської області розпочала кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами Служби автомобільних доріг в області, що призвело до тяжких наслідків (ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України – службова недбалість).
Як повідомила прес-служба прокуратури, зокрема, посадовими особами Служби автомобільних доріг, всупереч законодавчо визначеним вимогам, взагалі не було вжито заходів щодо снігоочищення на автомобільних дорогах загального користування, в тому числі на автодорогах державного значення, в результаті чого утворилися численні автомобільні пробки.
Триває досудове розслідування.
Як повідомлялося, у Миколаївській області знято обмеження проїзду лише на дорогах Р-06 Ульянівка-Миколаїв (через Вознесенськ); М-13 Кіровоград-Платонове (на Кишинів); Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг; Р-75 КПП “Тимкове” -Балта-Первомайськ-Доманівка-Олександрівка та Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв (через Кривий Ріг). За окремими дорогами регіону проїзд транспорту все ще утруднений через утворення снігових заметів.
Раніше проїзд по всіх дорогах області був закритий.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас