Укрексімбанк впроваджує "зарплатний" проект на ЗАТ "Іллічівський морський рибний порт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк впроваджує "зарплатний" проект на ЗАТ "Іллічівський морський рибний порт"

Фінтех і Картки
170
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" реалізує "зарплатний" проект з використанням міжнародних платіжних карток VISA Electron на ЗАТ "Іллічівський морський рибний порт" (м. Іллічівськ).
На сьогоднішній день у межах проекту емітовано понад 1300 карток VISA Electron. Для забезпечення потреб робітників підприємства у готівкових коштах на прохідній порту встановлено банкомат загального доступу.
Картки VISA Electron емітуються у межах платіжної системи VISA International та поряд із картками Maestro широко використовуються для впровадження "зарплатних" проектів на підприємствах та організаціях.
Укрексімбанком накопичено значний досвід впровадження "зарплатних" карткових проектів. Серед понад 900 клієнтів-юридичних осіб, які вже скористалися такими послугами, є компанії з кількістю працюючих до 11000 чоловік.
Станом на 01.06.2003 Укрексімбанк емітував понад 150000 міжнародних платіжних карток та встановив на території України більш ніж 140 банкоматів.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва у всіх регіонах України. Бездогана міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками. З 1996 року Укрексімбанк є повноправним членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас