Україна і Польща створять спільне військово-технічне виробництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Польща створять спільне військово-технічне виробництво

Казна та Політика
519
Державний концерн “Укроборонпром” і польська компанія LUBAWA SA підписали договір про спільне військово-технічне виробництво.
Про це йдеться в повідомленні на сайті держконцерну. У ньому наголошується, що “найближчим часом буде визначено ряд виробів, які будуть вироблятися на спільному підприємстві. У підписаному договорі міститься, зокрема, конкретний план дій, який буде здійснений протягом найближчих тижнів”.
“Ми зараз робимо перші значні кроки для серйозного співробітництва з нашими партнерами з Євросоюзу”, – прокоментував підписання угоди перший заступник гендиректора держконцерну Сергій Пінькас.
Зі свого боку голова правління польської компанії Марчін Кубіца заявив, що угода з “Укроборонпромом” – це початок співпраці між польською та українською оборонними сферами. “Наша компанія працює на ринку вже більше 60 років і є стратегічною для безпеки Польщі. Зокрема, ми виробляємо багатоцільовий камуфляж для збройних сил країн НАТО, продукція компанії LUBAWA користується попитом на більш ніж 40 ринках світу”, – сказав Марчін Кубіца.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас