Україна піднялася на 11 позицій у рейтингу найкращих країн для бізнесу - розташувавшись між Сальвадором і Мадагаскаром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна піднялася на 11 позицій у рейтингу найкращих країн для бізнесу - розташувавшись між Сальвадором і Мадагаскаром

Казна та Політика
1802
Україна зайняла 88 місце в рейтингу Forbes «Найкращі країни для бізнесу», розташувавшись в списку між Сальвадором і Мадагаскаром. Усього до рейтингу увійшли 146 країн.
Торік Україна посіла 99 місце в рейтингу, піднявшись на 5 позицій порівняно з 2012 роком.
Кращою країною для бізнесу в 2014 році Forbes визнав Данію. У першу трійку увійшли також Гонконг і Нова Зеландія. Торік рейтинг очолювала Ірландія. Росія зайняла 91-й рядок рейтингу, опинившись нижче Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Азербайджану, Казахстану та Молдови.
США виявилися в рейтингу на 18-му місці, втрачаючи позиції вже п’ятий рік поспіль (у 2009 році США займали друге місце). На думку Forbes, США поступаються багатьом розвиненим країнам в тому, що стосується ділового клімату. Негативно на бізнесі позначається нове регулювання в галузі фінансів та охорони здоров’я. За ступенем монетарної свободи країна знаходиться на 81-му місці з 146 країн. А корпоративні тарифи є найвищими серед всіх розвинених країн.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас