Російська залізниця з 14 грудня скасовує потяги в Україну і Казахстан: зокрема "Москва-Одеса" та "Москва-Київ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російська залізниця з 14 грудня скасовує потяги в Україну і Казахстан: зокрема "Москва-Одеса" та "Москва-Київ"

Світ
4243
Російська залізниця з 14 грудня скасовує поїзди в Україну, Азербайджан, Казахстан і Таджикистан.
«Рішення про скасування потягів прийнято в рамках коригування графіка руху на 2014-2015 роки та пов’язано з низькою рентабельністю перевезень за цими маршрутами», – сказав представник «Російських залізниць». За його словами, рух потягів за даними напрямками не здійснюватиметься як мінімум рік.
Зокрема, будуть скасовані поїзда Москва – Одеса і Москва – Київ.
Однак при необхідності Федеральна пасажирська компанія («дочка» Російської залізниці) може призначити рейси за скасованими напрямками, зазначили в «Російських залізницях».
Раніше 8 грудня голова прес-служби ЗАТ «Азербайджанські залізниці» Надира Азмамедова заявила, що Російська залізниця через економічну недоцільність скасовує поїзда Москва – Баку, Ростов – Баку і Тюмень – Баку. З 14 грудня замість пасажирського рейсу Тюмень – Баку буде введений рейс Тюмень – Махачкала.
Як зазначив представник Російської залізниці, потяги в Біларусь, Узбекистан, Молдову та абхазькі міста скасовані не будуть.
Раніше повідомлялося, що в 2015 році Росія почне реконструкцію та будівництво залізничних колій в південному напрямку в обхід території України. Роботи мають бути завершені до 2018 року.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас