У Канаді невідомий виграв в лотерею $25 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Канаді невідомий виграв в лотерею $25 млн

Світ
580
У канадській провінції Нью-Брансвік проданий щасливий лотерейний квиток з виграшем в $25 млн.
Про це 30 листопада повідомили представники асоціації Atlantic Lottery, яка проводить в країні близько десятка лотерейних розіграшів.
Відомо, що заповітний квиток однією з найпопулярніших національних лотерей Lotto Max був куплений в столиці провінції – місті Фредеріктон. “Виграшні номери – 3, 4, 7, 12, 17, 26 і 34”, – уточнили в асоціації. Однак про сам щасливчика поки ніякої інформації немає.
Представники розіграшу додали, що ймовірність перемогти в їх лотереї становить 1 до 28 млн. Lotto Max була запущена в Канаді в 2009 році і з тих пір стала однією з найпопулярніших місцевих лотерей з найбільшими джек-потами, які можуть досягати $50 млн. Для виграшу головного призу необхідно вгадати сім основних номерів від 1 до 49.
Примітно, що Нью-Брансвік є “найудачливішою” канадською провінцією. Саме її жителі забрали більшість виграшів у різних розіграшах асоціації Atlantic Lottery. Тільки в травні цього року молода мама і сімейна пара з цього регіону Канади виграли по $7 і 10 млн, відповідно.
Як раніше повідомлялося, в Канаді пенсіонер Леон Хіртл виграв 13,8 мільйона доларів в лотерею Lotto 6/49. Як повідомляє CTV News, щасливий квиток 78-річний житель острова Белл в провінції Нова Шотландія купив у місцевій аптеці.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас