Україна може втратити багато експертів та працівників авіагалузі, як це вже відбулось після банкрутства “Аеросвіту” - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може втратити багато експертів та працівників авіагалузі, як це вже відбулось після банкрутства “Аеросвіту” - експерт

Казна та Політика
882
Україна може втратити багато експертів та працівників авіагалузі, як це вже відбулось після банкрутства “Аеросвіту”. Про це заявив заслужений працівник авіації та колишній генеральний директор аеропорту Бориспіль України Борис Шахсуваров.
“Коли збанкрутів “Аеросвіт”, тисячі людей лишилися без роботи, тільки сотні з них – пілоти. На пілотів тратяться величезні кошти. Майже мільйон доларів коштує один пілот, якщо його готувати на весь період. Росія подумала про свої авіакомпанії – там прийнято рішення дозволити літати іноземцям, не залежно від форми власності авіакомпанії. От багато наших пілотів туди і перейшли”, – розповів він.
“Якщо відбудеться те ж саме з Міжнародними авіалініями, а судячи із розвитку ситуації і по боргам, це може трапитись в будь-який момент, ми матимемо аналогічну ситуацію”, – зазначив експерт.
Як відомо, Державна авіаційна служба звернулася до Господарського суду Києва з позовом до авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” про сплату 5,376 млн гривень обов’язкового платежу із збору, отриманого авіакомпанією від пасажирів і вантажовідправників при продажу перевезень. Рахунки авіакомпанії в банку “Фінанси та кредит” були заарештовані.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас