Завдяки реформуванню єдиного соціального внеску майже 25 млрд. на рік залишатиметься у бізнесу - голова ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завдяки реформуванню єдиного соціального внеску майже 25 млрд. на рік залишатиметься у бізнесу - голова ДФС

Казна та Політика
1998
«Завдяки реформуванню єдиного соціального внеску майже 25 млрд. гривень на рік залишатиметься у бізнесу. Реформа ЄСВ спрямована на детінізацію та боротьбу з зарплатою у конвертах. Ставку єдиного соціального внеску буде зменшено. В коаліційній угоді передбачено зниження до 18%. Ми пропонуємо комбіновану ставку з мінімальним відсотковим компонентом, який складатиме 15%. На сьогодні середній показник ставки за цим внеском в країні 41%», – заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час прямого ефіру на радіо «Голос столиці».
Голова Державної фіскальної служби зазначив, що головний принцип реформ повинен відповідати реальному стану речей в країні.
«Нашій державі потрібно збалансувати витрати з дохідною частиною, визначити місце в економіці, де ми зараз перебуваємо. Реформи, які зараз пропонуються, спрямовані на те, щоб зробити прозорішу та легшу систему адміністрування податків. Це лише перший крок, що відповідає реальному часу, і його слід проводити швидко. На сьогодні у нас вже немає часу чекати, це треба робити негайно»,– наголосив Ігор Білоус.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас