"Візз Ейр Україна": новий порядок Державіаслужби - крок назад у розвитку авіаринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Візз Ейр Україна": новий порядок Державіаслужби - крок назад у розвитку авіаринку

Казна та Політика
924
Авіакомпанія “Візз Ейр Україна” глибоко стурбована документом Державіаслужби, оскільки вважає, що він містить ряд пунктів, які свідчать про значний крок назад у розвитку авіаційного ринку України.
Про це говориться в повідомленні компанії.
Як повідомляє прес-служба, новий порядок надання прав на експлуатацію повітряних ліній призведе до зменшення кількості доступних маршрутів, скорочення кількості авіаперевізників, між якими може вибирати пасажир, і підвищенню цін на квитки.
“Ці зміни негативно вплинуть на громадян України. Зменшення пасажиропотоку матиме негативний вплив на розвиток туризму в Україні і українську економіку в цілому. Нарешті, новий порядок суперечить лібералізації українського авіаційного ринку і прагненню відповідати нормам ЄС”, – йдеться в повідомленні.
“Візз Ейр Україна” сподівається, що ці правила будуть переглянуті і скориговані так, щоб були прийняті до уваги інтереси всіх учасників авіаційного ринку України.
Нагадаємо, 13 листопада стало відомо про те, що Мінюст зареєстрував новий порядок призначень на маршрути, розроблений Державіаслужбою, яку очолює колишній топ-менеджер МАУ Денис Антонюк.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас