У Києві через нові платіжки термін сплати за компослуги продовжили до 30 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві через нові платіжки термін сплати за компослуги продовжили до 30 листопада

Казна та Політика
1094
Термін сплати за житлово-комунальні послуги за жовтень із збереженням пільгових тарифів на утримання будинку та прибудинкової території продовжено до 30 листопада.
Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, це викликано великою кількістю питань громадян щодо заповнення нових квитанцій і необхідністю детальних роз’яснень з цього приводу.
«Міська влада, орієнтуючись на численні звернення жителів, прийняла рішення про продовження терміну сплати за послуги ЖКГ, а також вжила заходів для більшої зручності та оперативності здійснення платежів», – наголошується в повідомленні.
Як відзначили в КМДА, графік роботи 135-ти столичних відділень АТ «Ощадбанк» в робочі дні та в суботу буде продовжено на одну годину. Більшість відділень працює до 20:00 в будні і до 18:00 – в суботу. Крім того, на місцях буде збільшено кількість касирів-операціоністів для обслуговування платників, запевнили в прес-службі.
Також міська влада зобов’язала районні адміністрації посилити інформаційну роботу на місцях. В кожному ЖЕКу повинен бути визначений відповідальний фахівець, який забезпечуватиме роз’яснення щодо роботи з новими платіжками.
Водночас, Київська міська державна адміністрація пропонує киянам, у разі виникнення питань, звертатися до всіх доступних каналів комунікації: міському контакт-центру за тел.: 15-51, КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», ЖЕКів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас