Порошенко повідомляє про новий формат співробітництва між Україною та країнами "Вишеградської четвірки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко повідомляє про новий формат співробітництва між Україною та країнами "Вишеградської четвірки"

Казна та Політика
609
Президент України Петро Порошенко на прес-конференції за підсумками зустрічі з президентами країн “Вишеградської четвірки” повідомив про домовленість щодо початку нового формату співробітництва. Про це говориться в повідомленні прес-служби українського Президента.
Так, Порошенко повідомив, що, зокрема, учасники зустрічі домовилися про налагодження постійної взаємодії на рівні міністрів закордонних справ і оборони країн “Вишеградської четвірки” та України.
В свою чергу Президент Польщі Броніслав Коморовський подякував Президенту Словаччини за запрошення Порошенка на зустріч “Вишеградської четвірки”. Він висловився на підтримку ідеї створення постійного формату взаємодії “Вишеградська четвірка та Україна” на різних рівнях.
Президент Угорщини Янош Адер зазначив, що Угорщина спочатку виконувала всі рішення про введення санкцій відносно Росії і дотримуватиметься цих рішень і надалі.
Нагадаємо, 15 листопада, розпочався дводенний візит українського лідера до Словаччини, в рамках якого у Порошенка був запланований ряд двосторонніх зустрічей, а також участь в саміті “Вишеградської четвірки” і заходах з нагоди 25-ї річниці Оксамитової революції та демократичних змін у Центральній Європі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас