Співробітників київських ЖЕКів стане в 4 рази менше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітників київських ЖЕКів стане в 4 рази менше

Казна та Політика
1815
КМДА має намір скоротити кількість співробітників житлово-комунального господарства в 4 рази. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.
“Буде скорочено кількість юридичних осіб, які надають послуги з утримання прибудинкових територій в будинках комунальної власності”, – повідомив П.Пантелєєв.
Так, за його словами, в Києві – 40 ЖЕКів, половина з яких “фактично проїдали кошти, які мешканці платили в складі тарифу на квартирну плату”.
“Ми зменшимо кількість управлінців, кількість директорів, кількість службового транспорту, офісів”, – повідомив П.Пантелєєв.
Як уточнив чиновник, скорочення не торкнеться таких професій як інженери, двірники, слюсарі, прибиральники і всіх, хто безпосередньо надає послуги киянам. При цьому, ЖЕКи будуть залишатися на своїх місцях і не будуть розформовані, запевнив П.Пантелєєв.
Скорочення дозволить заощадити від 7 мільйонів гривень на рік. Кошти будуть направлені на проведення ремонтних робіт в будинках та на прибудинкових територіях, додав П.Пантелєєв.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас