Інвестконкурс щодо створення мережі хлібобулочних магазинів в Києві виграв "Київхліб" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестконкурс щодо створення мережі хлібобулочних магазинів в Києві виграв "Київхліб"

Казна та Політика
437
Київська міськдержадміністрація визначила переможця інвестиційного конкурсу зі створення в столиці мережі точок роздрібної торгівлі хлібобулочними виробами соціальних сортів – їм стало ПАТ “Київхліб”.
Згідно з повідомленням на сайті міськдержадміністрації, “Київхліб” виграв конкурс по всіх чотирьох лотах, тобто може встановити 200 об’єктів роздрібної торгівлі в усіх районах міста.
Передбачається, що проект буде реалізований протягом чотирьох місяців з моменту вступу в силу інвестиційного договору, а інвестиції складуть 46 млн грн.
“Переможець конкурсу зобов’язаний три роки продавати хліб за цінами, що не перевищують ціни станом на 15 серпня 2014 року. Ці види хліба повинні бути постійно в наявності і становити не менше 70% в загальному асортименті”, – нагадує горогосадміністрація.
В цих торгових точках дозволяється також продаж молочних продуктів, безалкогольних напоїв, кондитерських виробів, чаю та кави.
ПАТ “Київхліб” (до 2011 г. – ВАТ) створено в 1996 році шляхом перетворення державного підприємства “Київхлібпром”. Є найбільшим виробником хліба та хлібобулочних виробів в Києві.
Зареєстрований капітал ПАТ “Київхліб” до кінця 2013 року становив 39,621 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас