Шляхи української економії: через морози українські студенти навчатимуться дистанційно перші чотири тижні весняного семестру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шляхи української економії: через морози українські студенти навчатимуться дистанційно перші чотири тижні весняного семестру

Казна та Політика
826
Студенти Київського політехнічного інституту, у зв’язку з важкою ситуацією в енергетичній сфері та пропозиціями Міністерства освіти і науки України, перші чотири тижні весняного семестру будуть навчатися дистанційно.
Про це стало відомо з повідомлення поширеного прес-службою НТТУ «КПІ».
«З метою виконання графіка навчального процесу … ввести в університеті протягом перших чотирьох тижнів весняного семестру 2014/2015 навчального року дистанційні елементи навчання, з використанням інформаційно-комунікаційних технологій при обробці теоретичного матеріалу, виконанні практичних та індивідуальних завдань», – йдеться в указі ректора КПІ Михайла Згуровського.
Згідно з інформацією, комунікація між викладачами і студентами відбуватиметься через систему «Електронний кампус», яка функціонує в університеті.
В указі ректора йде мова про те, що, відповідно до санітарних норм, здійснюватиметься опалення в науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» і в 13-му корпусі, де у студентів буде вільний доступ до інтернету.
Також прес-секретар НТУУ «КПІ» Євген Бульда в коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» уточнив, що засідання державних екзаменаційних комісій відбуватимуться згідно графіку і для цього буде надано повне матеріальне і технічне забезпечення.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас