КМДА має намір в листопаді-грудні почати встановлення приладів погодного регулювання в житлових будинках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА має намір в листопаді-грудні почати встановлення приладів погодного регулювання в житлових будинках

Енергетика
1829
Ситуація у Києві, що склалася з теплопостачанням в будинках житлового фонду міста, вимагає щоденного суворого моніторингу з боку КМДА за веденням ремонтних робіт на тепломережах. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомили в прес-службі адміністрації.
За словами Пантелєєва, режим теплопостачання у столиці регулюється відповідним температурним графіком, затвердженим на рівні міста. Цей графік залежить від зміни погодних показників для дотримання оптимальної температури опалення житлових приміщень – 18 градусів. “На сьогодні занадто висока температура в приміщеннях киян може бути результатом розбалансування будинкової системи опалення, викликаного, як правило, самовільним втручанням жителів в систему комунікацій”, – йдеться в повідомленні.
Пантелєєв зазначив, що міська влада планує вже цього року почати встановлення приладів погодного регулювання в будинку, де вже встановлені теплові лічильники. Це дозволить оперативно реагувати на зміну температури і дотримуватися оптимальної температури.
Як повідомлялося, станом на 6:00 4 листопада в цілому в Києві без гарячого водопостачання залишається 175 споживачів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас