Інфраструктура та об'єкти залізничного транспорту практично готові до роботи в осінньо-зимовий період - Укрзалізниця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інфраструктура та об'єкти залізничного транспорту практично готові до роботи в осінньо-зимовий період - Укрзалізниця

Казна та Політика
95
Укрзалізниця завершує підготовку до роботи у осінньо-зимовий період. Зокрема, працівники колійного господарства Укрзалізниці підготували до зимової негоди 976 км колій.
Окрім того, відремонтовано майже усі стрілочні переводи. З них поновлено 14020 переводів, обладнаних пневмообдувкою для прибирання сухого снігу (99,6% планового завдання) та 2365 стрілочних переводів, обладнаних електрообігрівом.
Готова до роботи в умовах холодних температур снігоочисна та снігоприбиральна техніка. Зокрема, підготовлено 121 од. снігоочисних машин та 101 снігоприбиральних машин СМ-2.
Наразі триває підготовка до осінньо-зимового періоду виробничих будинків та споруд: закінчується ремонт та утеплення дверей та вікон, ремонт покрівлі, ремонт та налагодження систем вентиляції та опалювання приміщень.
В енергетичному господарстві залізниць проведено ремонт котельних установок, ремонт і налагодження теплових мереж, паропроводів, електричних мереж, систем водопостачання і каналізації.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас