Порошенко звільнив Назаренка і Литвина з посади членів Нацкомфінпослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко звільнив Назаренка і Литвина з посади членів Нацкомфінпослуг

Казна та Політика
805
Президент України Петро Порошенко звільнив Юрія Назаренка та Андрія Литвина з посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Про це йдеться в указах № 813/2014 та № 814/2014, опублікованих на сайті глави держави.
“Звільнити Назаренко Юрія Миколайовича з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, в зв’язку з виходом на пенсію згідно із заявою, поданою ним до набрання чинності Законом України “Про очищення влади”, – йдеться в указі № 814 / 2014.
“Звільнити Литвина Андрія Володимировича з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, за власним бажанням згідно із заявою, поданою ним до набрання чинності Законом України “Про очищення влади”, – йдеться в указі № 813/2014.
Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів запропонував Президенту України звільнити членів Нацкомфінпослуг: Віктора Берліна, Сергія Бірюка, Андрія Литвина та Юрія Назаренка.
Також Порошенко звільнив Сергія Бірюка з посади члена Нацкомфінпослуг.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас