У будівництві проекту "Стіна" та відновленні інфраструктури Донбасу можна зайняти 45 тис. осіб, - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У будівництві проекту "Стіна" та відновленні інфраструктури Донбасу можна зайняти 45 тис. осіб, - Яценюк

Казна та Політика
560
У будівництві проекту облаштування українсько-російського державного кордону “Стіна” і в відновленні інфраструктури Донбасу можна зайняти додатково 45 тис. осіб. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, виступаючи у Верховній Раді України.
“Що стосується громадських робіт, ви знаєте, що цей законопроект внесений як урядом, так і народними депутатами України, які підтримують законопроект № 2770. Зараз люди страждають від безробіття і тому ми просимо внести зміни до відповідного закону і передбачити можливість фінансувати з фонду зайнятості. Це внесення змін до закону України “Про зайнятість населення”, безпосередньо громадські роботи щодо будівництва проекту “Стіна” – Європейський вал, в тому числі і громадські роботи з відновлення інфраструктури Донецька та Луганська. Це дасть можливість зайняти додатково 45 тис. осіб “, – сказав Яценюк.
Відзначимо, що законопроект № 2770 “Про внесення змін до статті 31 закону України” Про зайнятість населення “(щодо фінансування громадських робіт) був зареєстрований народними депутатами Павлом Розенком, Іриною Геращенко та Ростиславом Павленком 10 квітня 2014 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас