«Надра України» вибрала інвесторів для розробки чотирьох нафтогазових родовищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Надра України» вибрала інвесторів для розробки чотирьох нафтогазових родовищ

Енергетика
492
Національна акціонерна компанія «Надра України» 30 вересня провела відкритий конкурс із залучення інвестицій в розробку родовищ корисних копалин, спецдозволи на користування якими мають її дочірні підприємства, і вибрала інвесторів для чотирьох нафтогазових родовищ, говориться на сайті компанії.
Згідно з повідомленням, на конкурс було винесено 16 нафтогазових і титанових родовищ, однак заявки надійшли лише на 4 нафтогазові площі.
Переможцями конкурсу з розробки родовищ держпідприємства «Західукргеологія» (Івано-Франківська область) стали групи юридичних осіб: «Нафтогазрембуд – 1» і «Агромаіс» по Старо-Богородчанській площі, «Західтехногаз» і «ЕКОВЕСТ ГРУП» по Ортиницькій площі, а також «Нафтогазрембуд – 1» і «Еврогазконтракт» по Волосянській площі. Крім того, група юросіб – «Навігатор комплект», «ВАЛПІС» і «ГЕОСЕРВ» стали переможцями по Прирічній площі Архиповської зони структур, що належить держпідприємству «Чернігівнафтогазгеологія».
Компанія «Надра України» розраховує на зростання видобутку вуглеводнів в Україні за рахунок залучення інвесторів в спільні проекти геологорозвідки і кредитів під державні гарантії.
Довідка. Національна акціонерна компанія “Надра України” створена відповідно до указу президента України від 14 червня 2000 року “Про заходи щодо підвищення ефективності управління підприємствами в галузі геології” з метою поліпшення забезпечення потреб України в корисних копалинах, збереження і нарощування потенціалу геологічних підприємств.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас