Порошенко створив Раду з питань судової реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко створив Раду з питань судової реформи

Казна та Політика
136
Президент України Петро Порошенко підписав указ про створення Ради з питань судової реформи та призначив її координатором заступника глави адміністрації президента Олексія Філатова.
Як повідомляється на сайті глави держави в четвер, під час зустрічі з Філатовим Порошенко зазначив, що після прийняття закону “Про прокуратуру” та антикорупційного пакета законів, зокрема, про створення Національного антикорупційного бюро, на перший план виходить судова реформа. Президент зазначив, що очікує від нового парламенту, який буде обраний на позачергових виборах 26 жовтня, співпраці у проведенні судової реформи.
“Після парламентських виборів ми не повинні втрачати жодного дня, жодного тижня. Напрацювавши змістовну частину судової реформи із залученням найкращих представників суддівського корпусу, представників громадськості, вчених, адвокатів, правозахисників, ми повинні виконати зобов’язання, взяті на себе під час підписання Угоди про асоціації”, – зазначив президент.
Глава держави також доручив координатору Ради з питань судової реформи проінформувати про перші підсумки діяльності ради за два тижні. Порошенко також підкреслив, що імплементація закону “Про прокуратуру” повинна відбутися якомога швидше.
Як повідомлялося, Філатов був призначений заступником глави адміністрації президента в липні нинішнього року.
Раніше Філатов був партнером юридичної фірми “Василь Кісіль і Партнери”, регулярно брав участь в якості експерта або радника з українського права в міжнародних арбітражних і судових процесах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас