Столиця не пропаде без газу: мазутні господарства Києва на 100% готові надати "Київенерго" мазут замість газу - фіндиректор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столиця не пропаде без газу: мазутні господарства Києва на 100% готові надати "Київенерго" мазут замість газу - фіндиректор

Енергетика
518
В рамках компанії щодо заміщення газу “Київенерго” домовилося з мазутними підприємствами про постачання мазуту, обсяги якого ще визначаються. Про це під час прес-конференції сказала фінансовий директор “Київенерго” Тетяна Грязнова.
“З літа і до сьогоднішнього дня ведуться робочі групи, працюють антикризові штаби при Міністерстві палива та енергетики, при Мінрегіоні, Кабміні, де розробляються альтернативні варіанти щодо заміщення газу. Київські ТЕС можуть працювати на альтернативному паливі, і для міста Києва оптимальний варіант це мазут. Мазутні господарства Києва на 100% готові приймати обсяг мазуту, який буде заміщати дефіцит газу для опалення”, – сказала Грязнова.
Вона зазначила, що обсяги мазуту,які використають, ще не визначені, адже це залежатиме від погоди – від температури на вулиці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас