"Київенерго" повністю технічно готово до опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" повністю технічно готово до опалювального сезону

Енергетика
164
Компанія “Київенерго” повністю готова до опалювального сезону і готова його починати, як тільки КМДА видасть відповідне розпорядження. Про це під час прес-конференції сказав заступник технічного директора “Київенерго” Григорій Саєнко.
“Компанія зараз повністю підготовлена ​​до опалювального сезону – ми готові його почати, коли буде підписано відповідне розпорядження КМДА. Ми готові зараз подавати тепло на всі об’єкти. Відповідне розрядження КМДА готує на основі зниження температури – якщо зниження середньодобової температури повітря становить від 8 градусів. Тоді готується відповідне розпорядження і протягом трьох діб включається опалення”, – зазначив він.
Відзначимо, опалювальний сезон в Україні розпочнеться з 1 листопада, однак при різкому похолоданні в країні підключення до теплопостачання будівель відбудеться раніше.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк неодноразово підкреслював, що до холода Україна повинна накопичити 17 млрд кубометрів газу, зараз же в підземних сховищах, за даними “Нафтогазу”, -16700 млн кубометрів.
“Газпром” з 16 червня 2014 перевів Україну на передоплату поставок російського газу, зменшивши подачу палива для українських споживачів до нуля. Україна розробляє реверсні маршрути поставок газу з Європи. Таким чином, влада намагається зменшити залежність України від російського газу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас