З квітня 2013 столиці були незаконно встановлені 1754 МАФи - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З квітня 2013 столиці були незаконно встановлені 1754 МАФи - КМДА

Казна та Політика
237
За даними інформаційної бази КП “Київблагоустрій”, починаючи з введення мораторію на встановлення малих архітектурних форм (квітень 2013 року) в столиці було встановлено 1754 торгових кіоски. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Дмитро Білоцерковець.
“Ці МАФи не можуть бути легалізовані, оскільки вони відсутні на ортофотопланів 2013 року. З цієї ж причини їх власники не зможуть оплатити пайову участь. Тому такі торговельні точки повинні бути демонтовані в першу чергу”, – зазначив він.
Дмитро Білоцерковець також додав, що департамент буде звертатися за допомогою до дорожньо-експлуатаційних управлінь столиці, які є балансоутримувачами територій, на яких зазначені МАФи розташовані.
“Близько тисячі з цих незаконно встановлених торгових точок знаходяться на території районних ШЕУ, які мають техніку для демонтажу. Керівник “Київавтодору” вже висловив готовність до співпраці”, – зазначив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас