“SMS Banking” від АКБ “Укрсоцбанк” та СП “УМЗ” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“SMS Banking” від АКБ “Укрсоцбанк” та СП “УМЗ”

Фондовий ринок
252
Акціонерно-комерційний банк соціального розвитку «Укрсоцбанк» (АКБ «Укрсоцбанк») та Спільне підприємство «Український Мобільний Зв’язок» (СП «УМЗ») підписали протокол про наміри щодо організації можливості надання послуги “SMS Banking” для клієнтів АКБ «Укрсоцбанк», які одночасно є абонентами СП «УМЗ».
Принцип функціонування послуги “SMS Banking” полягає у наданні банком інформації абоненту у відповідь на його запит про будь-який аспект стану його рахунку в банку або аспект сервісу як такого (наприклад, одержання списку інструкцій щодо користування цим видом сервісу). Один запит у вигляді SMS-повідомлення відповідає одній відповіді у вигляді того ж SMS-повідомлення. Тобто одна подія супроводжується одним SMS-повідомленням.
Абонент на відповідний номер надсилає SMS-повідомлення, яке містить певні команди і у відповідь одержує запитану інформацію у вигляді SMS-повідомлення.
У такий спосіб громадяни, які є одночасно клієнтами АКБ «Укрсоцбанк» і СП «УМЗ», зможуть здійснювати моніторинг руху коштів на їхніх рахунках за допомогою стільникових терміналів стандарту GSM.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас