Чиновники Мінрегіону розтратили 96 млн грн на держдачі - Генпрокуратура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники Мінрегіону розтратили 96 млн грн на держдачі - Генпрокуратура

Казна та Політика
284
Генеральна прокуратура почала кримінальне провадження за фактом використання посадовими особами Міністерства регіонального розвитку млн грн бюджетних коштів не за цільовим призначенням 96.
У 2011-2012 роках, під час президентства Віктора Януковича, чиновники Мінрегіону визначили кримське республіканське підприємство Протизсувне управління одержувачем коштів і замовником робіт з берегоукріплення та протизсувних робіт на Чорноморському узбережжі Криму в районі селища Форос.
“Однак, бюджетні кошти в сумі 96 млн грн використано не за цільовим призначенням, а на поліпшення умов експлуатації державних дач та якості послуг з курортного обслуговування”, – повідомили в Генпрокуратурі.
Відомості про вказаний кримінальну правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу – зловживання владою або службовим становищем. Карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Раніше Генпрокуратура повідомила, що НБУ при Сергію Арбузову розтратив 11 млн грн на інформацію про банки.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас