Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 жовтня

1556
Найважливіші цифри і цитати четверга, 2 жовтня:
  • У Криму ринок будівництва обвалився на 67%
  • Кабмін надасть переселенцям шестимісячну допомогу на суму 442-884 грн на людину
  • В “ЛНР” і “ДНР” з 15 жовтня зібралися ввести “прибутковий податок” в розмірі 20%
  • Ціни на нафту опустилися ще більше: котирування марки WTI впали нижче $ 90 за барель
Радник голови правління Євробанку Василь Невмержицький про обмеження у використанні зарплатних карт
“Будь-які надходження на рахунок, крім зарплат пенсій і стипендій, фактично, заборонені. Людина не зможе отримати переказ по номеру своєї зарплатної картки від третіх осіб. Якщо такий переклад грошей все-таки відбудеться, то кошти потраплять на рахунок нез’ясованих платежів, і розбиратися з ними банку доведеться в ручному режимі, телефонуючи клієнтам. Цілком імовірно, що найближчим часом почне виникати безліч проблемних ситуацій”.
Глава НБУ Валерія Гонтарєва про “війну з чорним ринком
“Нацбанк вже передав силовим органам перелік з 10 незаконних пунктів обміну валюти. Ці пункти обміну не мають навіть ліцензії на здійснення такої діяльності, але до цих пір продовжують працювати на готівковому валютному ринку … відповідним чином відреагувати і закрити нелегальні пункти обміну валюти, які здійснюють незаконні валютні операції і стимулюють розвиток “чорного” ринку”.
Міністр закордонних справ КНР Ван І про те, що США не варто втручатися в ситуацію в Гонконзі
“Всі країни повинні поважати суверенітет Китаю, це є основоположним принципом міжнародних відносин … Ніхто не може дозволити у себе незаконні дії, що порушують громадський порядок. Це відноситься і до ситуації в США, і до ситуації в Гонконзі”.
Президент Росії Володимир Путін про антиросійські санкції
“Дурниця, звичайно, повна з боку тих урядів, які обмежують свій бізнес, заважають йому працювати, знижують їх конкурентоспроможність, звільняють ніші на такому перспективному ринку як російський для конкурентів. Але ми до цього ставимося спокійно. Жаль тільки, що порушуються фундаментальні принципи СОТ, світової економіки, ринкової економіки, конкуренції, підривається довіра до міжнародних фінансових інститутів, довіра до резервних валют”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас