Інтерпол відмовився оголошувати Коломойського в міжнародний розшук на прохання Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтерпол відмовився оголошувати Коломойського в міжнародний розшук на прохання Росії

Світ
1201
Інтерпол відмовив Слідчому комітету Росії в оголошенні українського олігарха Ігоря Коломойського в міжнародний розшук. Про це повідомив в.о. керівника управління Слідчого комітету РФ Олександр Дриманов.
“Наші колеги з Інтерполу відмовили, зокрема, по Коломойському”, – сказав він, зазначивши, що закордонні партнери знайшли в проханні Росії політичний підтекст.
Виступаючи на засіданні комітету в Раді Федерації, представник Слідчого комітету додав, що відомство продовжить працювати по кримінальній справі про “злочини” в Україні.
У Росії, яка з 24 серпня фактично напала на Україну, звинувачують Коломойського у вбивствах, викраденні людей та інших злочинах. Крім того, російські політики називають його спонсором “Правого сектора”, яким лякають росіян і жителів Донбасу. Коломойський, за інформацією ЗМІ, фінансує збройні формування, які беруть участь у спецоперації в Донбасі.
За даними авторитетного журналу Forbes, Коломойський зі статком 1,8 мільярда доларів посідає четверте місце в списку найбагатших людей України.
Генеральна прокуратура Росії раніше направила в Інтерпол необхідні документи для міжнародного розшуку українського олігарха Ігоря Коломойського.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас