Жителі Київської області заборгували за газ понад 212 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителі Київської області заборгували за газ понад 212 млн грн

Енергетика
302
До початку опалювального сезону борги споживачів природного газу Київської області перевищили 212 мільйонів гривень. Більше 60% боржників – це жителі пристоличних районів – власники заміських дач, котеджів і новобудов. Про це повідомили в прес-службі ВАТ “Київоблгаз”.
На сьогодні ПАТ “Київоблгаз” відключило від газопостачання більше 3000 боржників.
“Споживачі, які використовували газ, але не розрахувалися за нього, повинні усвідомлювати, що ставлять під загрозу не тільки забезпечення теплом свого будинку, а й проведення опалювального періоду для всієї області, – відзначає голова правління ПАТ“Київоблгаз” Володимир Машталірук, – тому що сплачені споживачами кошти в першу чергу спрямовуються на забезпечення безаварійної та безперебійної роботи, зокрема на функціонування аварійних і експлуатаційних служб, ремонт газових мереж та обладнання”.
“Платити за газ вчасно – вигідно для клієнта, – додає Володимир Машталірук, – оскільки відновлення газопостачання після відключення за борги можливо тільки після стовідсоткового погашення заборгованості та оплати послуги з підключення, вартість якого становить близько 300 гривень, не враховуючи транспортні витрати. Плюс час клієнта на поїздки в газове господарство та написання заяв”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас