В Луганських школах навчальний процес розпочнеться з 1 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Луганських школах навчальний процес розпочнеться з 1 жовтня

Особисті фінанси
271
У Луганську в школах навчальний процес розпочнеться з 1 жовтня. Про це повідомили в прес-службі Луганської міської ради.
“З початку наступного місяця починають працювати всі шкільні установи Луганська, вцілілі після бойових дій”, – процитувала прес-служба слова директора департаменту Луганської міськради з питань внутрішньої та інформаційної політики і роботи з депутатами Оксану Терещенко.
Терещенко зазначила, що 44 школи готові прийняти дітей. При цьому дітей з постраждалих в результаті обстрілів шкіл розмістять в інших навчальних закладах, для цього буде організовано підвезення школярів.
Крім того, Терещенко повідомила, що в районах, де не відновлена ​​подача води і енергопостачання, для шкіл і дитячих садів запустять генератори.
“Що ж стосується спеціалізованих установ, зокрема, реабілітаційного центру, що в кварталі Південний, було вирішено перевести дітей в спеціалізований комплекс “Школа-дитячий садок” для дітей з затримкою психічного розвитку та нервово-психічними захворюваннями №135, який знаходиться в кварталі Героїв Сталінграда”, – зазначила вона.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас