США обіцяють Україні велику фінансову допомогу - але тільки взамін на антикорупційні закони до виборів 26 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США обіцяють Україні велику фінансову допомогу - але тільки взамін на антикорупційні закони до виборів 26 жовтня

Кредит&Депозит
2680
Україні необхідно ухвалити антикорупційні закони негайно, ще до парламентських виборів.
Про це заявила міністр торгівлі США Пенні Пріцкер в Києві.
Вона заявила, що якщо антикорупційна реформа буде здійснена, західні інвестиції прийдуть на український ринок навіть незважаючи на триваючий збройний конфлікт на Донбасі.
“Ми сподіваємося, що антикорупційне законодавство, яке зараз знаходиться на розгляді в парламенті, візьмуть ще до виборів. Ділове співтовариство всередині України та за її межами спостерігає, чи будуть ці закони прийняті зараз. Їх прийняття стане важливим сигналом того, що уряд відданий реформам і ця відданість справжня “, – заявила Пріцкер.
“Як тільки умови тут покращаться, Міністерство торгівлі США допоможе переконати бізнес-співтовариство, що з’явилися історичні можливості для інвестицій, і привести американський приватний сектор на цей ринок”, – додала вона.
Україна цього року отримає першу частину інвестицій з США для Донбасу.
“Ми пообіцяли мільярд доларів для інвестицій. 100 мільйонів пройдуть цього року. Ми пообіцяли дуже велику фінансову допомогу Україні”, – заявила вона.
За матеріалами:
Голос Америки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас