Майже цирк: втікач Курченко вимагає повернути 110 млн грн, внесених за стадіон "Металіст" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже цирк: втікач Курченко вимагає повернути 110 млн грн, внесених за стадіон "Металіст"

Особисті фінанси
1888
ТОВ “Спортивний комплекс” Стадіон Металіст “, власником якого є оголошений в розшук харківський бізнесмен Сергій Курченко, вимагає повернути 110 млн грн, які були внесені за спорткомплекс” Металіст “. Про це в ході брифінгу повідомив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.
Чиновник розповів, що ТОВ “Спортивний комплекс” Стадіон Металіст “заплатив за даний стадіон 110 млн грн. 70 млн грн з цієї суми були сплачені як аванс покупця для допуску до конкурсу. Ще 40 млн грн надійшли після перемоги в конкурсі.
“До обласної ради надійшла інформація і відповідний позов, ніби підприємство, яке претендувало на покупку в даному випадку стадіону” Металіст “, подало зустрічний позов, щоб підприємству повернули ці 110 млн грн. Не розумію, як це може бути, адже згідно з чинним законодавством це неможливо “, – прокоментував С.Чернов.
Голова Харківської облради зазначив, що підтвердження з суду про надходження даного позову поки немає.
“Поки розгляд цього питання в суді не призначено, інформація у нас така відсутня. Ми направили відповідні запити в судову адміністрацію, щоб нам повідомили про місце і час цього засідання”, – зазначив С. Чернов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас