Російський власник Київстару продасть свій бізнес в Канаді за $ 270 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський власник Київстару продасть свій бізнес в Канаді за $ 270 млн

Фондовий ринок
1604
Телекомунікаційна компанія VimpelСom близька до завершення угоди з продажу свого бізнесу в Канаді. Сума операції з продажу компанії Wind Mobile Canada складе $ 270 млн, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на обізнане джерело.
За даними WSJ, покупцем компанії виступить Globalive Capital, яку контролює голова ради директорів і виконавчий директор Wind Mobile Ентоні Лакавера. Угода може бути частково профінансована з хедж-фонду West Face Capital.
Про те, що VimpelСom почала переговори про продаж Wind Mobile, стало відомо в травні 2014 року. За інформацією джерела, VimpelСom продасть свої звичайні акції та боргові зобов’язання. Продані будуть 32,02% належать VimpelCom голосуючих акцій Wind Mobile. 66,68% голосуючих акцій належить Clobalive Capital.
Wind Mobile є четвертим в Канаді оператором бездротового зв’язку по числу абонентів (741 тис.). WSJ зазначає, що компанія не витримала конкуренції з «великою трійкою» канадських операторів – Rogers, Bell і Telus. VimpelCom володіє Wind Mobile через Clobal Telecom Holding.
VimpelСom – шоста в світі телекомунікаційна компанія. Її клієнтами є більше 220 млн осіб по всьому світу. Основний актив компанії – російське ВАТ «ВимпелКом».
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас