Кабмін чекає від Ради ухвалення 16 вересня пакета податкових і бюджетних реформ для внесення проекту держбюджету-2015 - прем'єр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін чекає від Ради ухвалення 16 вересня пакета податкових і бюджетних реформ для внесення проекту держбюджету-2015 - прем'єр

Казна та Політика
270
Уряд не вноситиме до Верховної Ради законопроект про державний бюджет на 2015 рік без прийняття пакету економічних і податкових реформ, повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
“Ми підготували два варіанти (проекту держбюджету-2015 – ред.) Перший варіант – На чинній базі оподаткування, і відповідно до чинного бюджетного законодавства. Другий варіант … я можу чітко заявити, що спільна позиція всього складу Кабінету міністрів – На діючій базі оподаткування та без проведення податкової реформи, реформи єдиного соціального внеску та бюджетної реформи, уряд не подаватиме бюджет (проект держбюджету -. ред), так як це буде бюджет економічного падіння “, – сказав він, відкриваючи засідання уряду.
Прем’єр-міністр також звернувся до народних депутатів з закликом невідкладно розглянути пакет необхідних реформ у вівторок, 16 вересня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас