Сина біглого Пшонки позбавили 15 тис. га мисливських угідь - у Київській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сина біглого Пшонки позбавили 15 тис. га мисливських угідь - у Київській області

Нерухомість
393
Господарський суд Київської області ухвалив рішення про розірвання договору оренди 15 тис. га мисливських угідь у Фастівському районі на Київщині, якими, зокрема користувався і Артем Пшонка, син екс-генпрокурора України, і його оточення.
Як встановила прокурорська перевірка, на території мисливських угідь знаходиться недобудований будинок, лазня з басейном і котельня. Документи дозвільного характеру на початок або виконання будівельних та інших робіт у підприємства відсутні.
Згідно із законодавством, користувачі мисливських угідь мають право будувати на території необхідні будівлі та споруди лише за згодою власників або користувачів земельних ділянок.
“Всупереч вимогам закону, орендар без дозволу постійного землекористувача ДП “Фастівське лісове господарство” пошкодив лісові насадження і розпочав будівництво капітальних споруд з об’єктами відпочинку”, – повідомили в ГПУ.
Нагадаємо, в 2011 році лісова ділянка у Фастівському районі Київської області була передана в оренду на 25 років ТОВ “Укрмістобудпроект”.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас